Sofia Chamber of Commerce and Industry
Sofia Chamber of Commerce and Industry

Покана за Кръгла маса за Бизнес инвестиции

Новини
10 Май 2018 г. - 20:49 ч.

В началото на м.Юли 2018 г (4 и 5 юли са възможните дати) по Покана на САофийска търговско –промишлена камара в София ще се проведе Кръгла маса и лекция свъзрани с бизнес финансите, микроикономиката и алтернативните инвестиции, особено в изгряващите пазари. Гост лектор ще бъде Лу Гъркин от САЩ.

Покана за Кръгла маса

В началото на м.Юли 2018 г (4 и 5 юли са възможните дати) по Покана на САофийска търговско –промишлена камара в София ще се проведе Кръгла маса и лекция свъзрани с бизнес финансите, микроикономиката и алтернативните инвестиции, особено в изгряващите пазари. Гост лектор ще бъде Лу Гъркин от САЩ. Регистрирайте се за участие сега на georgi.lozanov.chernev@gmail.com [1]Лекцията се организира с любезното съдействие на проф. Димитър Иванов.

Lou Gerken Основател и Главен Изпълнителен Директор на Gerken Capital Associates San Francisco, USA Lou Gerken е основател на базираната във Сан Фрациско компания за управление на инвестиции Gerken Capital Associates (“GCA”). Нейният фокус е върху изгряващите пазари и инвестициите в рисков капитал. Компанията управлява инвестиционни фондове (Private equity Funds) за над 4 милиарда долара в Азия, Латинска Америка и в други страни. Преди 1989 г. Лу Гъркин е заемал ръководни позиции в Инвестиционната Банка Пруденшъл, бил е ръководител на Департамента за Рисково Инвестиране на Уелс Фарго Банк и на Корпоративната Банка ДжиТи Кепитъл Мениджмънт. Бил е и Президент на Филмовият Институт на Северна Калифония. Лу Гъркин завършва Икономика в Университета в Редлъндс, а по- късно дипломата за Мастър ъв Бизнес Администрейшън от Южно Методитската Университетска Висша Школа по Бизнес и дипломата за Мастърска Степен по Международен Бизнес от Американската Висша Школа по Бизнес. Лу Гъркин е световно признат авторитет в областта на бизнес финансите, микроикономиката и алтернативните инвестиции, особено в изгряващите пазари. Той е чест гост на световни финансови и бизнес конференции, включително и на такива като Конференциите за Институционални Инвеститори и за Хедж Фондове. Той има множество от коментари и интервюта по CNBC и Bloomberg, и редица публикации в областта на управлението на инвестиции в такива реномирани издания като The New York Times, Barron’s, Fortune, Reuters, Euromoney, Dow Jones, Institutional Investor, Financial Times, HFM Week, Sueddeutsche Zeitung, The Wall Street Transcript, The Wall Street Journal, и Fund Strategy. Лу Гъркин е автор на бестселъра озаглавен „Малък Наръчник за Инвестиране на Рисков Капитал: Засилване на Икономическия Растеж и на Инвестиционните Портфолиа (The Little Book of Venture Capital Investing: Empowering Economic Growth and Investment Portfolios). Книгата е издадена от John Wiley & Sons, Inc. Книгата дава уникална перспектива върху целият процес на рисково инвестиране. Лу е също и автор на очакваната да бъде публикувана в края н тази година книга „Приватизацията: Пътят на Оживяването на Американската Икономика (Privatization: The Road to Reinvigorating America’s Economy to be published by Morgan James Publishing). Лу Гъркин говори английски и испански,френски и немски.

Теми на Кръглата маса 1. Високо качествени Рискови Инвестиции/Малки и Средни Фирми – макро коментар. 2. Актуален предприемачески климат в областта на Рисковия Капитал/Малките и Средни Фирми – Инвестиционни Тенденции. 3. Ключово важни насоки за успешно финансиране на Малките и Средните Фирми, за тяхната експанзия и монетизация. 4. Въпроси и отговори («Картечна Стрелба»), отнасящи се най-вече до възможното адаптиране на получените инвестиционни съвети и насоки в българския инвестиционен климат. Възможните дати за Кръглата маса са 4 или 5 юли 2018 г. Запишете се сега на georgi.lozanov.chernev@gmail.com [2] и ще получите Покана с конкретна дата, час и място.Тази статия е от Sofia Chamber of Commerce and Industry
  http://scci.bg/

Тази статия се намира на адрес:
  http://scci.bg/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=9839

Линкове в тази статия
  [1] georgi.lozanov.chernev@gmail.com
  [2] georgi.lozanov.chernev@gmail.com