Welcome to Sofia Chamber of Commerce and Industry
 
Welcome toSofia Chamber of Commerce and Industry

Партньори
Услуги за членовете
Оферти на / за членовете
Държави
Топ 10Вход
 Име
 Парола


Регистриране
Загубена парола

Интранет за членове

  


Обучение: Покана за лекция
29 Септември 2015 г. - 19:35 ч.
[ Изпрати на партньор | Версия за печат ]

Иво Топалов ще изнесе публична лекция в УНСС на тема: Мога да науча всичко или къде е скритият потенциал ...

 Покана за лекция „Мога да науча всичко…“

 

УНСС, зала Тържествена, 21.10.2015 г, 11.00 ч до 13.00 ч

 

Гост лектор: Иво Топалов

 

Тема: Мога да науча всичко или къде е скритият потенциал

 

Какви са възможностите на човешкия ум и какви са навиците и странностите в работния процес на някои велики писатели? Една от българските следи в световната когнитивна наука и как една полу-забравена методология на образованието е по-известна в чужбина.

 

-Петте стъпки за скоростно придобиване на умения и процесът на учене според различни изследователи

-Истории на успеха на големите писатели;

-Българският пример – какво сме дали на света в науката за бързото учене (проф. д-р Георги Лозанов, създател на сугестологията и сугестопедията).

 

 

За лектора:

 

Иво Топалов, писател, автор на първия български роман за личностно развитие „Полетът на орела” и романът „Докторът”, посветен на световният български учен д-р Георги Лозанов. Иво е също бизнес-треньор и обучител, работил с компании като Esky.bg, PCStore, MedicalDent, Sport Respect, Лукойл АД, Уникредит Булбанк АД, Туристическа агенция Аполо и много други корпоративни и частни клиенти.

 

Иво е организирал множество събития, семинари и срещи с писатели както от България, така и от чужбина, посетени от общо над 3 500 души. Основател и водещ е на уникалния за България формат „Майстор на думите” (състезание за презентатори), който се провежда от 2012 г. В момента води регулярен курс наречен „Презентационно и ораторско майсторство” съвместно с най-титулования Майстор на думите в Бъкгария доц. д-р Георги Бърдаров. През май, 2015 г. стартира и новата инициатива на Иво Топалов, наречена „Университет за успех”. На трите издания досега гости бяха създателят на платформата ucha.seДарин Маджаров, най-четеният писател в България Захари Карабашлиев и голямата българска спортистка, оргнизаторката на обществени форуми „Горичка” Магдалена Малеева.

 

Той е завършил СУ „Св. Климент Охридски” със специалност Културология. Занимавал се е както по време на образованието си, така и след това с Културен мениджмънт и организиране на събития, бил е също търговец от най-високо корпоративно ниво и се е изявявал и продължава да се изявява като предприемач. Завършил е множество курсове за личностно развитие в България и чужбина и е представител за България на най-голямата фирма за обучения и коучинг в източна Европа Milewsky&Partnerzy(Полша).

 

Иво вярва в Магията на словото и в това, че ако намерим правилната дума, в правилния момент, можем да достигнем до сърцето.

 

Лекцията се организира с подкрепата на Софийска търговско-промишлена камара и Катедра Маркетинг при УНСС

Записване за участие на georgi.lozanov.chernev@gmail.com

 

За книгата на Иво Топалов Докторът http://www.scci.bg/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=9047


 
12345
Покана за лекция | Вход | 0 Коментара
Коментарите представят мнението на лицето, което ги публикува.
Те не представят мнението на редактора на сайта.
 © Copyright 2005 Софийска Търговско-Промишлена Камара. Всички права запазени  Дизайн и разработка Сирма АИ ЕАД